Например, Велосипеды, Кондиционеры, Бассейны
Корзина товаров
Товаров в корзине
на сумму 0 грн
0
Контакты

Код товара: 795127 Оценка 5 (16 оценок) Отзывы (1 отзыв)
Водонагреватели
Фото товара
Данного товара нет в наличии
Похожие товары
Тереза Козакевич 2016-06-09 13:58:14
Оценка товара:Ужасно
Бойлер встав на місце колонки. тому нам він саме підходив, що його глубина 30 см, як в колонці. Має потужність 1200Вт та 2000 Вт....Доставили мені його в рекордні строки: в пятницю замовила, а у вівторк був він вже в дома. В середу сантехнік підєднав ... Лише одне засмутило, що гарантійний на даний бойлер дається від виробника на 24 місяці і 8 років на тени.... Тут на одному листочку "гарагтійний лист від ФОПа" був вкананий серійний номер бойлера і гарантія 12 місяців!?... не було оформлено гарантійний в самому паспорті бойлера!?.... тому прошу звязатися менеджера Олександра зі мною на рахунок гарантії, так як на ГОТЛАЙНі вказувалось, що гарантія від виробника. а так даний бойлер рекомендую всім. Можна виставити +45 С і використовувати його завжди, або у кого двотарифний лічильник електроенергії (з 23,00 до 7,00 по 50% вартості оплати за КВт електрики) можна нагрівати в ночі до 65-70 С , виключати тени і користуватися водою впродовж цілого дня (звичайно якщо кількість людей в домі не велика, або мешканці будуть ощадливо ставитися до використання води. Хочу дати даному бойлеру 4 зірочки!!!!!!!!!!! бо електронний дисплей був би кращий, зато дорожчий по вартості є сам бойлер!

можна на панелі бойлера виключати тени, або включати з потужність 1200 КВт або 2000 кВт. Це є дуже зручно. Крім того є захист від збоїв в електро мережі .

так як це все є механіка (тому він є дешевший) ми не бачимо яка температура є в бойлері (коли на день виключені тени) лише на дотик можна перевірити температуру води.
Ответить Комментариев: нет Поделиться: Отзыв полезен? Да / Нет1 / 1
Тереза Козакевич
Ваше имя
Ответ
отменить
Закрыть
Войти в интернет-магазин
Совет!
Введите логин и пароль от сайта или зарегистрируйтесь и получите доступ к ценам для зарегистрированных пользователей!
Войти в личный кабинет сейчас
Совет!
Введите логин и пароль от сайта или зарегистрируйтесь и получите доступ к ценам для зарегистрированных пользователей!
Войти в личный кабинет сейчас
$