Например, Велосипеды, Кондиционеры, Бассейны
Корзина товаров
Товаров в корзине
на сумму 0 грн
0
Контакты

Код товара: 287361 Оценка 4 (5 оценок) Отзывы (2 отзыва)
Мобильные телефоны
Фото товара
Внимание! Вы находитесь в архиве.
Похожие товары
Богдан 2014-05-08 09:51:24
Оценка товара:Отлично
купив його місяць тому. Хотів собі топовий смартфон від нормального виробника (не китайські леновоподібні), і, оскільки не хотів пластмасову мильницю чи ще якесь стилістичне убожище, на самсунг теж не дивився, хоча по якості і функціоналу вони, звісно, не поступаються НТС і Соні. Серед Соні і НТС, нажаль, як і у всіх інших, пішла мода на колгоспні "лопати" від 5 дюймів і більше. Для мене потрібно, щоб однією рукою можна було і тримати телефон зручно, і водночас легко дотягуватись великим пальцем до верхньої панелі. Управляти телефоном двома руками...це вже як з планшетом. І з усіх топових девайсів єдиний, у якого при доволі великій діагоналі (4,7") я міг нормально користуватись однією рукою всім функціоналом, став НТС One. Про нього багато написано, тому не буду повторювати, просто скажу: телефон справді СУПЕР. Вже думав купувати його, як побачив цей Z1 compact.. Зручніше лежить в руці, краще ПО (чим я був приємно вражений), значно краща батарея (не день з напрягом, а повноцінні півтора-два дні під хорошим навантаженням!), водонепроникність.. а ще у Харкові немає сервісу НТС, у чому я переконався на гіркому досвіді. А Соні - є. Загалом, це однозначно найкращий топовий девайс для тих, хто хоче смартфон компактних розмірів!

-Діагональ 4,3"- просто те, що треба! Влізе в будь-яку кишеню, зручно тримати (так, хоча він і не такий тонкий, як інші - тримати ЗРУЧНО) -водонепроникний (попередній НТС One SV упав в сніг і вилетів динамік одразу) -з суперовим дизайном як корпусу, так і фірмової програмної оболонки -акумулятор 2300 міліампер і фірмова технологія енергозбереження stamina (вистачає на півтора-два дні при активному використанні - дзвінки, інет, ел. книги) -дуже зручне фірмове ПО (фотокамери, фотоальбому, зручні швидкі налаштування) -надзвичайний дисплей - кольори живі, а не перенасичені, як у самсунгу. На сонці видно добре. Класно спрацьовує датчик визначення освітлення і автоматичного налаштування яскравості! -чудовий звук. Це ж Соні :-) -знімки на камері кращі, ніж на багатьох сучасних мильницях. Тому, відповідно, фотоапарат для любительської зйомки більше не потрібен, так само як і відеокамера.

-гучність динаміків середня. В принципі чути добре, але це звісно не стерео від НТС. Все через водонепроникну мембрану.. щоб не пропускало воду підчас відтвореннчя звуку. -корпус можна затерти (задню кришку треба берегти від подряпин). Купив собі чохол-мішечок, дуже зручно і повністю вирішує проблему
Ответить Комментариев: нет Поделиться: Отзыв полезен? Да / Нет5 / 0
Богдан
Ваше имя
Ответ
отменить
Игорь 2014-03-31 22:52:42
Оценка товара:Отлично
Каждый раз одно и тоже не ужели не видо что все жалуются на батарею, что нельзя сделать чтобы батарея нормально держала, телефоны тогда вобще отличные были..
Ответить Комментариев: нет Поделиться: Отзыв полезен? Да / Нет1 / 7
Игорь
Ваше имя
Ответ
отменить
Закрыть
Войти в интернет-магазин
Совет!
Введите логин и пароль от сайта или зарегистрируйтесь и получите доступ к ценам для зарегистрированных пользователей!
Войти в личный кабинет сейчас
Совет!
Введите логин и пароль от сайта или зарегистрируйтесь и получите доступ к ценам для зарегистрированных пользователей!
Войти в личный кабинет сейчас
$